Könnyen elkészíthető tésztaételek hallatán, az első amire szite mindannyian gondolunk az a bolognai spagetti, vagy a milánói makaróni. Gyors, egyszerű és mindenki szereti, legyen az kisgyerek, vagy felnőtt.

Csőben sült milánói makaróni receptünk fő alapanyaga természetesen a PICK sertés darálthús, amit a hagyományos módon puhára főzünk majd olaszosan fűszerezünk. A kész raguhoz szeletelt gombát is adunk, amitől teljes lesz az ételünk. A ragu mellé makaróni tésztát főzünk, amivel akár tálalhatnánk is, viszont itt még nem végeztünk. Az egészet tegyük egy tepsibe, majd ízlésünk szerint szórjuk meg reszelt MIZO trappista sajttal, és süssük pirosodásig. Ügyeljünk rá, hogy ne süssük túl sokáig, nehogy a sajt megégjen, így marad igazán szaftos az egytálételünk.

A receptet itt találod! Jó étvágyat kívánunk!