Hússzakértő

Toros káposzta

Toros káposzta

Hozzávalók: 600 g sertéslapocka gulyáshús       700 g savanyú káposzta2db babérlevél1 fej vöröshagyma         só          bors     őrölt pirospaprika          liszt       tejföl   vaj Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, majd kevés olajon megdinsztelve hozzáadjuk az...

Sertéskaraj körtével? Íme!

Az őszi szezonban nem csupán ízletes zöldségeket használhatunk a főzések során, hanem gyümölcsöket is. Természetesen a főszerepben ismét a hús, ami ezúttal is a PICK sertéskaraj. Ezt a szárazabb húsrészt...

Íme a klasszikus Dubarry sertésszelet

Egy ízletes Dubarry szelet ebédre, vagy vacsorára? Habár ez az étel nem éppen a rohanós napokra van és több hozzávalót is igényel, mindig kiváló választás, ha egy klasszikus ételt tennénk az asztalra....